Ji Vichithong Skapandet

Bakom märket Vichithong Padel står padelspelaren Ji Vichithong som här berättar om resan att helt sadla om från kontorsjobbet till att satsa på drömmen att skapa en egen kollektion.  
”Jag är glad att äntligen, drygt ett år från första designskissen, stå här med en färdig kollektion. Jag vill att alla precis som jag ska få uppleva glädjen som padeln ger, inte bara i form av padelendorfiner och sporten i sig utan vad det innebär att vara del av ett så levande community.”

Ji Vichithong är idag rankad topp 30 (2021) i Sverige. Hon spelade sin första sanktionerade tävling 2018 och har sen dess tävlat flitigt. Parallellt har hon har alltid drömt om att få skapa något eget.

”Kollektionen kommer från hjärtat, det vill jag förmedla, allt är gjort med finess och detaljer som ska optimera spelet – från en padelspelare till en annan kan man säga”.

Genom sin uppväxt i Gnosjö, en ort med lång hantverkstradition och familjeföretaget, har hon fått med sig den entreprenöriella andan redan från start, något som kommit väl till pass.

”Det är inte lätt att förutspå alla utmaningar som kommer med att bygga upp något från grunden, inte minst under pandemin som gjort att jag fått tänka om både en och två gånger.”

För Ji Vichithong har passionen för sporten varit en stor drivkraft, både gemenskapen och att utmanas och utvecklas. Det vill hon förmedla vidare.

”Min ambition är att peppa dig som spelare, jag vill att du ska känna dig snygg och hitta den fantastiska känslan. Med den här kollektionen hoppas jag kunna inspirera dig att ge allt och maxa din power på planen!”