VÅR VISION – One Step Ahead

Padel är en sport som förenar människor. Oavsett var du kommer ifrån eller var i livet du befinner dig så kan du hitta glädje på planen. Vi vill att så många som möjligt ska uppleva denna underbara sport. Självförtroende, attityd, beslutsamhet, styrka och passion ska genomsyra det du gör såväl på som utanför planen. Vi tycker att din power ska speglas i kläderna du bär på plan.

VAD VI ERBJUDER

Våra kläder är designade av en padelspelare för en padelspelare. Vi erbjuder snygga, tidlösa och funktionella plagg som håller allt på plats. Varje detalj är noga utvald för att ge dig en känsla av lyx och det där lilla extra. I första kollektionen dominerar färgerna svart och orange. Svart symboliserar power, styrka och lyx medan orange står för höga mål, ambitioner och vänskap. Alla är de ledord som beskriver vad padel står för.

Design – Bend your knees

Plaggen är tillverkade av en padelspelare för en padelspelare. Designen på plaggen är noga utvalda för att du ska kunna prestera det bästa du bara kan. Slits och brottarrygg för ökad rörlighet, meshtyg för ökad ventilering och sömmar och formen på plaggen för att framhäva din figur. Inbyggd Bh med uttagbara inlägg och samma design på ryggen för att kunna bygga upp lager på lager för mer stöd.

FIT – Tight fit for winners

Plaggen är tighta med viss kompression och ska samtidigt ge rörelsefrihet. Du slipper förlora bollen för att ditt plagg är för vidd!

Fabrics - Sustainability

Av den större delen använder vi oss utav högteknologiska tyger. Detta innebär bland annat att tyget är gjort av återvunnet polyester. Läs mer i beskrivningen om respektive plagg.

Plaggen är designade i Sverige och tillverkade i Portugal.